
Producent
Cena
-
od
do
Nasze fit wypieki zgodne z tradycją i duchem Fit czasów
BLOK CZEKOLADOWY

Nasz Fit Blok czekoladowy z bakaliami na bazie odżywki białkowej słodzony miodem/ksylitolem.
Idealny na każdą okazję, weekend, urodziny, imprezę rodzinną czy party biurowe.
PORCJA: 500g / 18PLN
Wysyłka w: 3 dni
CROISSANT MAŚLANY

Zapraszamy do składania zamówień na nasze Croissanty maślane EFL #HOMEMADE
Zamów razem ze swoim cateringiem i ciesz się ich smakiem już na długi czas do codziennej kawy czy herbaty.
ROGALIK CROISSANT
Tradycyjny chrupiący rogalik „croissant” z dodatkiem masła, zrobiony z ciasta francuskiego. Doskonale smakuje serwowany zarówno na ciepło jak i na zimno.
Wysyłka w: 3 dni
FIT TORTY EFL

Mamy przyjemność zaprezentować naszą ofertę tortową Fit #bezcukru.
Smak naszych tortów jest niezapomniany, a lekkość i skład jaki został użyty do produkcji naszych wypieków, daje nam pewność, że przez cały czas jesteśmy na diecie, nawet jeśli zdarzy nam się dokładka jeszcze jednego kawałka. Zminimalizowana ilość cukrów i tłuszczu, na rzecz ksylitolu czy stewi, oraz używanie produktów niskotłuszczowych, to nasze główne zasady wypieku Tortów FIT EFL #homemade
Składy naszych tortów opierają się na :
- mąki ( kokosowa, kasztanowa, durum, samopsza, lniana, ryżowa )
- kremy ( twarogi, mascarpone, odżywka białkowa, jogurt grecki, ciecierzyca, masło orzechowe )
- dodatki ( owoce, płatki bezglutenowe, płatki zbożowe, ciasteczka zbożowe, orzechy, migdały, kwiaty jadalne )
- mleka ( kokosowe, migdałowe, orzechowe, ryżowe, sojowe )
Nasze 4 standardowe kompozycje smakowe to :
1. Bananowiec na biszkopcie #bezglutenowym z kremem mascarpone kokosowo-truskawkowym #bezcukru
2. Klasyk z kremem twarożkowo - waniliowym #light z borówkami, malinami i karmelizowanymi płatkami migdałów
3. Sernik tortowy z mleka kokosowego z fantazją owocową w galaretce #bezcukru
4. Sernik #wegan na spodzie na bazie mleka sojowego i migdałowego z orzechami nerkowca
Minimalna waga tortu: 1,700g
STRUCLA SEROWA FIT EFL #HOMEMADE

Ciasto FIT - Strucla serowa wg. domowej receptury, ciasto drożdżowe z mąki z samopszy i mąki durum. Wielogodzinny proces garowania ciasta, zapewnia mu wyjątkowy smak i kruchość, jak z babcinego pieca opalanego drewnem. Chudy twaróg słodzony miodem pszczelim lub ksylitolem dla Vegan, dają gwarancje niskiej kaloryczności w porównaniu do ciast ze sklepowych półek.
Wysyłka w: 3 dni